Välkommen till två fantastiska medlemsworkshops 16 och 18 februari i samband med årsmötet och Vit Tantra i Stockholm!


Välkommen till två fantastiska medlemsworkshops i samband med årsmötet och Vit Tantra i Stockholm!

Som inramning till Vit Tantra 17 februari och SKY Årsmöte 18 februari vill SKY bjuda in dig som medlem till två workshops, kostnadsfritt. Du som vill bli medlem, gå in på: https://staging.kundaliniyoga.nu/ansok-om-medlemskap/. Investering är 300kr/år.

Den första workshopen hålls av Sat Nam Torstensdotter fredag 16 februari kl 18.00-19.30, hon kommer att bjuda på en av sina favoritmeditationer. Välkommen från 17.30.

Den andra hålls av Viveka Pasquier söndag 18 februari kl 13.30-15.00 efter SKY:s Årsmöte som är mellan kl10.00-11.30. Viveka kommer att inspirera dig i ditt sadhanautövande oavsett om du har ett break eller stabilt tuffar på.

Läs mer en bit ner.

Allt kommer att äga rum på Stockholm Kundaliniyogacenter på Reimersholme, Reimersholmsgatan 79, Stockholm!

SKY bjuder medlemmarna på söndagens lunch mellan årsmöte och workshop.

Du behöver anmäla dig till både workshop, årsmöte och lunch till sky@kundaliniyoga.se.

 

Sat Nam Kaur Torstensdotter om fredagen:

Yogapasset lärdes ut av Yogi Bhajan i Oslo 1992, det balanserar hela kroppen, alla dess organ. Ett kraftfullt och samtidigt lättillgängligt pass, som överraskar och träffar mitt i prick! Kom och testa själv, vet jag!

Wahe Guru, Sat Nam Kaur

 

Viveka Pasquier om söndagen:

SADHANA DELIGHT!

EN MEDLEMS-WORKSHOP MED VIVEKA FÖR KUNDALINIYOGALÄRARE I SAMARBETE MED SKY.

Kom och låt dig få fördjupa din Sadhana. Låta ditt dagliga utövande få guldglitter över sig!

Som yogini och yogi vill vi ju leva våra tekniker. Låta dem få vara med oss i vardagen, för vi vet hur väl de gör oss. De hjälper oss att växa, stå stadigt och vara en bättre version av oss själva helt enkelt.

Men hur lätt är det på en skala? Att vara så där på hela tiden? Att få till sin yoga och meditation varje dag? Att glatt skutta upp ur sängen och ner på mattan? Ibland är det bara så utmanande, kanske så tråkigt… Hur gör man för att hålla flödet igång? Hur kan du vara din bästa inspiratör – alldeles själv?

Du är så innerligt välkommen till en workshop om den dagliga inspirationen, flödet, modet och närvaron. Till en workshop om flexibilitet och mjukhet, om allvar och lättsamhet. Om det djupa värdet av att kunna lita på dig själv, alltid – no matter what. Om att vara En Disciple – En Lärljunge, till din Själ.

Så du som har en superstabil Sadhana – kom och få en boost! Du som är lite av- och på, kom och låt dig få inspireras och vägledas. Har du total Sadhana-break, ja, inget att vänta på, bara kom och återerövra din dagliga självklara Själskontakt.

En av Vivekas favorit-meditationer utlovas plus en härlig asana att förgylla din morgonstund med, allt för stabilitet och fortsatt fördjupning.

Du är hjärtans välkommen,

Viveka