Kundaliniyoga Lärarutbildning Steg 1, Yogi On The Road


Yogi On The Road
Kundaliniyoga Teacher Training Level 1

STEG 1 KURSNAMN
1-årig Kundaliniyogalärarutbildning Steg 1

ORT
Uppsala

KURSSTART
Inväntar ny kurslitteratur och kursplan

HUVUDLÄRARE
Seva Kaur Khalsa

TELEFON
Roland Nahringbauer 073 807 8317

E-POST
roland@yogiontheroad.se

HEMSIDA
www.yogiontheroad.se

“The beauty, the bounty, the bliss of the mind
is found in the awareness of the soul.”

~ Yogi Bhajan ~

Fördjupa din kunskap och upplevelse av yoga och meditation i den vackra lärdomsstaden Uppsala
Du guidas av ett erfaret lärarteam under drygt ett års tid till KRI:s internationellt gällande certifiering för att lära ut kundaliniyoga enligt Yogi Bhajans undervisning. Vi träffas i samband med nio helger på ett yogacenter i Uppsala, samt under ett retreat på den natursköna kursgården Shantiland i Hälsingland.
Hjärtligt välkommen att vara med! För ditt välmående och din hälsas skull med möjlighet att lära vidare.
Utbildningen innehåller bland annat:
  • Djupgående egen upplevelse av yoga och meditation
  • Yogans historik, filosofi och etik
  • Anatomi och fysiologi ur västerländskt och yogiskt perspektiv
  • Hur yoga, meditation och livsstil påverkar din hälsa och personliga utveckling
  • Att leda grupp i yoga, djupavslappning och meditation
Mer information om utbildningen
Kontakt
Roland Nahringbauer

VÅRT LÄRARTEAM

Seva Kaur Khalsa

Seva Kaur Khalsa
KRI Lead Teacher Trainer

Seva Kaur är KRI-certifierad level 1 och 2 lärarutbildare och har studerat och undervisat kundaliniyoga sedan hennes första möte med Yogi Bhajan 1977. Hon växte upp i Australien och är nu bosatt i Norge, har tre barn och var gift i över 30 år.

Seva Kaur har varit huvudlärare för lärarutbildningar i Australien och i många länder i Europa och Asien. Hon utbildar även blivande gravidyogalärare och ger workshops om hur föräldrar kan ta hand om sina barn på ett bra och medvetet sätt. Seva Kaur har varit skandinavisk representant för 3HO (den internationella kundaliniyogaorganistationen) vid FN och skandinavisk försäljnings- och marknadschef för Yogi Tea.

Siri Sadhana Kaur

Siri Sadhana Kaur
KRI Professional Teacher Trainer

Siri Sadhana från London har en teaterkarriär bakom sig och har spelat in CD-skivor med mantramusik. Albumen Awakening heart, Alokas Grace, Sacred Nectar och Song of Soul finns på Spotify och ITunes. Hon turnerar och ger konserter och utbildningar i bl a mantradans, acapellasång och kundaliniyoga. Siri Sadhana deltar själv i utbildning för att bli certifierad som kundaliniyogalärare på Level 3 och ser fram mot att dela med sig av sina kunskaper om Ljud & Mantra på utbildningen i Uppsala.
Sat Nam Torstensdotter

Sat Nam Torstensdotter
KRI Professional Teacher Trainer

Sat Nam tillhör de tidiga kundaliniutövarna i Sverige. Under 1980-talet bodde hon en tid i ett ashram i Köpenhamn, där hon lärde sig de yogiska teknikerna och en yogisk livsstil. Hon har varit en hängiven yogi sedan dess. Sedermera utbildade hon sig till sjukgymnast/fysioterapeut. I det yrket har Sat Nam mycket stöd av den yogiska kunskapen. Hon har fått undervisning direkt av Yogi Bhajan i yoga som riktar sig specifikt till kvinnor.
Sat Nam har lång erfarenhet av att undervisa i västerländsk anatomi på yogalärarutbildningar och är uppskattad för sitt pedagogiska sätt att förklara.
Roland Nahringbauer

Roland Nahringbauer – Ramdesh Singh
KRI Professional Teacher Trainer

Roland började sin kundaliniyogalärarutbildning level 1 2004 och har sedan dess hängivet, studerat, praktiserat och förmedlat kundaliniyoga på heltid.
Med basen i Uppsala undervisar han människor i olika åldrar och i olika sammanhang.
Hans bakgrund som naturvetare och ingenjör hjälper honom att logiskt och systematiskt förklara hur yogan och meditationen fungerar, och på ett enkelt sätt instruera så att alla kan vara med. Gitarr- och gongspel är andra uppskattade inslag när Roland undervisar. Finns möjlighet tar han gärna yogan ut i naturen t ex med Breathwalk, en form av meditativ promenad där andningen kopplas till stegen, eller med Aquarian Sadhana på stranden i soluppgången på sommarfestivalen Space of Love på Öland. www.spaceoflove.nu
Roland har visionen att vi med hjälp av yogans beprövade visdom kan komma i harmoni med oss själva och därmed också med varandra och planeten.

Vår lokal

information kommer senare