Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogaretreat i Långban

4 augusti 2017 @ 18:00 - 6 augusti 2017 @ 14:00

1900 SEK
Yogaretreat i Långban

Ladda energi inför hösten, hitta glädjen och landa i dig själv!

Vem är egentligen viktigast i ditt liv? Det borde vara du själv, men ibland glömmer vi lätt bort oss själva i den allt snabbare snurran som vi kallar livet. Så ge dig själv något riktigt fint: en hel helg bara för dig själv! Vi gör sköna kundaliniyogapass som hjälper kroppen att släppa spänningar och stärker oss, utan prestation eller krav på förkunskaper. Vi mediterar för att hjälpa sinnet att koppla bort alla tankar som snurrar. Vi sjunger tillsammans, dansar, njuter av god vegetarisk mat och så finns möjlighet till att få kristallhealing.

Var passar bättre att göra detta, än på världens mineralrikaste plats! Vid Långban (två mil norr om Filipstad) kan du njuta av fridfulla omgivningar och du får möjlighet att bryta din egen sten som du sen kan använda inom meditation. Här kan du verkligen känna mineralernas och stenarnas helande och energigivande krafter i marken.

Praktisk info om Yogaretreat i Långban

Datum
Vi träffas fredagen den 4:e augusti för middag kl. 18 (det går bra att ansluta från kl. 17) och avslutar med lunch på söndagen den 6:e augusti kl. 13.

Kostnad
1900:- inklusive god vegetarisk mat. Kostnad för boende tillkommer, lite beroende på hur du vill sova. För 300 kr/natt kan vi ordna del i flerbäddsrum. Meddela detta i bokningen. Betalning sker via faktura.

Anmälan
Görs genom att mejla till: majja444@outlook.com. Ange namn, adress, mejl, telefonnummer, allergier och annat som kan vara bra för oss att veta.
Anmälan är bindande. Avbokningsregler fås vid bokning.

Frågor
Kontakta Maja Tervell på 0735-25 49 45 eller majasyogaloft@gmail.com

Yogalärarna
Maja och Maria är internationellt certifierade kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan. Maria är även utbildad inom reikihealing. Båda två har eget företag med yogakurser i närheten av Karlstad.

Du kan även läsa mer om oss här
Maja Tervell: Facebook: Majas Yogaloft, http://meryoga.net/
Maria Östby: Facebook: Marias Yoga och Healing Tempel

Varmt välkomna!

Detaljer

Start:
4 augusti 2017 @ 18:00
Slutar:
6 augusti 2017 @ 14:00
Kostnad:
1900 SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1866489437010158/

Plats

Långbans Gruv- och kulturby
Filipstad,Sverige