Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogalärarutbildning steg 2 – Medveten kommunikation

17 oktober 2020 - 24 oktober 2020

8500SEK
Yogalärarutbildning steg 2 – Medveten kommunikation

Yogalärarutbildning steg 2 – Medveten kommunikation

Modulen Medveten Kommunikation omfattar och innehåller så oändligt mycket visdom, kunskap och inspiration kring vår medvetna kommunikation. Kring ditt djupa lyssnande. Efter denna modul kommer du att ha en fördjupad förståelse för din och din omvärlds sätt att kommunicera, ha tillgång till nya kommunikationsvägar att använda och tekniker att införliva i din vardag – och så självklart en stadigare förankring i din sanna, medvetna kommunikation.

Detta är en guldgruva att ösa ur på alla plan; i din relation med dig själv, med dina nära och kära, med alla medmänniskor och varelser, i alla relationer – hela tiden.

Denna steg 2-modul ligger i sanning rätt i tiden. Just nu är det ordentliga utmaningar för vårt sätt att relatera och kommunicera med varandra. I coronatider har vi fått lämna så mycket av vårt vanliga sätt att prata med varandra och mer och mer kommunicera online och via telefon. Fantastiskt att dessa verktyg finns men det medför också utmaningar. Så mycket av vår kommunikation sker ju via andra medel än ord. Vi ser hur en kropp rör sig, vi hör ett tonfall eller ser ett ansiktsuttryck och allt detta lägger till något i vårt samtal. Mycket av detta missar vi när vi nu kommunicerar via olika tekniska lösningar och det är lätt att missförstånd och oklarheter uppstår. Vi läser inte lika lätt av det som uppstår i våra samtal och möten. Just därför tycker vi att denna modul är om möjligt ännu mer viktig än tidigare.

Vi som alltid älskat att ta oss till magiska platser för steg 2 böjer oss ödmjukt inför dagsläget och väljer att ge denna modul på Norrlands Kundaliniyogacenter i Umeå och samtidigt via Zoom.

Pga corona anpassar vi oss helt och kommer därför att ha ett maxantal elever i rummet och för dig som hör till riskgrupp eller inte vill eller kan resa, så går det fint vara med via Zoom. Vi följer så klart myndigheternas föreskrifter och skulle läget ändras på något sätt, så kör vi hela modulen endast via Zoom.

LÄRARE
Maja Tellegård och Viveka Pasquier

DATUM OCH TIDER
17-20 oktober och 24 oktober:
10.00 – 13.00 + 15.00 – ca.18.00

KONTAKT
nina@kundaliniyogainstitutet.se

ANMÄLAN
https://forms.gle/sbPedXcnqFxfnkAh8

VÄLKOMMEN!

Detaljer

Start:
17 oktober 2020
Slutar:
24 oktober 2020
Kostnad:
8500SEK
Evenemang Kategori:

Plats

Norrlands Kundaliniyogacenter
Storgatan 43
Umeå,90326Sverige
+ Google Map
Telefon:
+46 (0)70 208 25 00
Visa Plats-webbplats

Arrangör