Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vitalisera! 15 dagars onlinekurs

11 januari 2021 - 25 januari 2021

1500SEK
Vitalisera! 15 dagars onlinekurs

Vitalisera!

15 dagars online-kurs med Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

 

Kickstarta året med att boosta din hälsa!

Under året som gått har vi kollektivt fokuserat mycket på sjukdom och hur vi kan förhindra det. I detta online-program får du en rejäl chans att göra något proaktivt för ditt immunförsvar, ditt allmänna välmående och din livsglädje. En vacker insats för dig själv och för oss alla.

 

Under 15 dagar får du fantastiska tekniker för att kunna leva
vital, frisk, pigg, ha energi och en positiv känsla inför livet. Det är en vacker möjlighet att ta dig själv till en ny nivå av vitalitet och kraft! Och det behövs mer än någonsin.

 

Programmets innehåll i korthet:
– Renande, vitaliserande & näringstät kost: recept, informativ läsning och inspiration
– Upplyftande kundaliniyoga, andningsövningar och meditation
– Guidning till hållbar, hälsobringande livsstil

I detta välbeprövade program kommer du få tillgång till livesända yogaklasser, daglig pepp och inspiration samt innehållsrika kompendier. Du kommer få matnyttig fakta om kroppen, kost, livsstil och yogiska tekniker. Programmet är enkelt att följa och du kommer bli tydligt guidad längs vägen. I ett privat forum finns det plats för frågor och funderingar – på så sätt får du total support genom programmet om du önskar och behöver. 

Att göra en sådan här intensivkurs och livsstilsförändring i grupp är otroligt behjälpligt. Det blir ett naturligt stöd från de andra deltagarna och lärarna som hjälper dig att hålla dig på banan, utmana din bekvämlighet och invanda mönster, och du får inspiration genom att ta del av alla andras process. 

VITALISERING OCH DETOX I ETT!

Med jämna mellanrum är det nödvändigt att göra en medveten boost för hälsan och välmåendet. För de flesta människor innehåller vardagslivet en hel del yttre och inre stress; vi hinner inte ta hand om oss, missar motionen, äter näringsfattigt och omedvetet, sover dåligt och hamnar i allmän obalans. Förutom det exponeras vi för en mängd gifter, främst genom maten vi äter men även genom luften och olika produkter. 

 

När vi av olika anledningar inte har energi tar vi till olika typer av stimulantia (koffein, sockerprodukter, alkohol etc) för att orka med vårt liv. Dessa är effektiva i stunden men innebär en belastning för kroppen om de används dagligen under längre tid. Resultatet blir att energinivån går ner. Motivation och inspiration går ner. Över tid blir ohälsosamma vanor en normalitet och låg energi, smärta, krämpor och allmän ohälsa blir något vi accepterar. 

Det behöver inte vara så här – det går att förändra!

 

Kroppen är fantastisk och när vi stödjer den på rätt sätt så har den en otrolig kapacitet att hela, läka och föra sig själv till hälsa och balans.

 

“Detox” i detta fall innebär att du får se över dina matvanor, din livsstil och samtidigt, med yogans hjälp, rena och vitalisera kroppens vitala organ och hela system. På så sätt ger du kroppen chans att rena och rensa sig själv, något den sköter alldeles utmärkt om den bara får rätt förutsättningar. 

 

STÄRKA IMMUNFÖRSVARET

Inom yogatraditionen och Ayurveda finns det massa konkreta tips och råd och tekniker för att stärka immunförsvaret. Du kommer få ta del av enkla och effektiva andningsövningar, matråd och livsstilstips för att göra dig mer motståndskraftig så att du kan hålla dig friskare, vitalare och starkare.

 

Summa summarum: Detta är ett fantastiskt tillfälle att vitalisera hela ditt system! En möjlighet att uppgradera din allmänna hälsa genom att skapa stärkande och livsbejakande dagliga rutiner med hjälp av näringstät mat, effektiva andningsövningar, yoga och meditation. Att skapa en livsstil som är hållbar och bringar hälsa på alla plan.

 

UTTALANDEN FRÅN TIDIGARE ÅRS DELTAGARE:

Jag har gått en del sådana här kurser, och vill berömma er, Klas och Annki, för absolut bästa kurs-upplägget jag provat!
– Lena

Att följa dessa förberedelser och kursen var enkelt. Jag trodde att jag skulle fuska, hoppa över och inte våga prova nya dieter. Men med ert sätt att leda, visa och prata så har dessa dagar varit  fantastiskt underbara.

– Helena


Tack tack tack Annki och Klas! Svårt att sätta ord på vilken fantastisk upplevelse de senaste dagarna har varit. Otroligt tacksam! Har en tveklös känsla av att det här måste utvecklas och fortsättas!
– Daniel

Har hittat tillbaka kärleken till matlagning och maten, beundrar min kropp som vibrerar och redan mår så mycket bättre, mina tankar är klarare och alla bitar börjar hamna på plats.
– Zilmara

Njuter av det som redan händer i kropp och själ, märker en lätthet i kroppen men även i sinnet, känner mej gladare och vänligare! Släpper känslor och tankar som kontrollerat mej länge. Så tacksam!
– Helena

Tack för en bra kurs. Den har för min del bidragit med mycket positivt efter en längre period med för stressig tillvaro. Jag sover bättre, känner ett inre lugn och har hittat tillbaka till yogan.

– Cecilia


Tack för ett fint och inspirerande program. Kommer att ha nytta av en hel del av det jag lär mig länge efter att kursen är slut.
– Agneta

UPPLÄGGET PÅ DENNA KURS
Kursen pågår under sammanlagt 15 dagar och börjar med fem förberedelsedagar där du successivt ställer om kost och livsstil. Den sjätte dagen sätter kursen igång i sin helhet. Nu börjar du med daglig yoga och meditation och startar den specifika kosthållning du ska följa de kommande 10 dagarna. Självklart väljer du själv var du vill sätta ribban och hur stor omställning du vill göra. 

Du gör det i din takt, i din hemmiljö.

Vad du än väljer kommer vi peppa dig att gå in helhjärtat. 

 

VEM KAN VARA MED?

Alla som vill! 

Nybörjare, erfaren yogi, yogalärare; gammal som ung – du gör programmet utifrån dina förutsättningar och alla kommer få stor behållning av att medvetet detoxa på detta sätt. 

 

Yogaprogrammet är lätt att följa och du kommer tydligt guidas steg för steg.

 

Människor med åkommor som t.ex. migrän, sömnsvårigheter, utmattning eller nedstämdhet brukar uppleva positiva förändringar när de börjar med yoga och ren kosthållning. Har du någon specifik åkomma och känner dig osäker om du kan medverka i programmet ber vi dig först rådgöra med din läkare.

 

Om du är gravid rekommenderas du inte att göra detta program.

 

VAD BESTÅR PROGRAMMET AV?

 • Ett yogapass som stödjer och vitaliserar kroppens inre reningsorgan; stimulerar tarmfunktionen, immunförsvaret och levern; håller vinterförkylningar borta och stärker dina kognitiva funktioner. 
 • Passet fyller på med entusiasm, energi och ger ett klart och vaket sinne.
 • Yogisk övning för att bemästra ditt matsmältningssystem
 • En stärkande, uppiggande och renande andningsmeditation. 
 • Två varianter på renande vinter-diet som är näringstät, uppbyggande och som specifikt stödjer matsmältningen och utrensningsorganen: lever och njurar. Detta är ingen fastekurs. Du kommer äta gott och äta dig mätt. 
 • Allmänna råd för ett vaket, glädjefyllt och hälsosamt liv. Livsstilstips för vardagen.

 

Tiden för yoga och meditation är c:a 30-60 min per dag, och kan justeras utifrån hur mycket tid du har.

 

Detta ingår i onlinekursen

 

 • Välkomstfilm med introduktion till detox och programmet
 • Filmer med lärarledda yogaklasser och meditationer
 • Livesänd yogaklass varannan dag
 • Dagliga mail med inspiration, pepp och yogiska tips
 • En mängd härliga yogiska recept
 • Information om reflexpunkter för de vitala reningsorganen 
 • Kom igång med Kundaliniyoga – grundläggande information för nybörjaren
 • Gemensamt forum för frågor, delande av upplevelser och allmän inspiration
 • Allmänna råd för ett vaket, glädjefyllt och hälsosamt liv
 • Inspiration till att fortsätta yoga regelbundet

 

OM LÄRARNA

Lärare och inspiratörer på denna kurs är Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl. Båda är yogalärare och yogaterapeuter med en bred, holistisk kunskap om människans självläkande förmåga. De lever den yogiska livsstil de lär ut och har de senaste 25 åren skaffat sig stor kunskap om kost, yoga och livsstil. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration och brinner för att i olika sammanhang sprida yogans fantastiska tekniker för ett vaket, vibrerande och hållbart liv. 

 

Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter där de erbjudit mycket uppskattade Detoxkurser i 11 år. De är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller många upplyftande och inspirerande retreats, workshops, onlinekurser och konserter. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige.

 

DATUM: 11-25 januari

PLATS: Online

PRIS: 1.500 kr 

När du anmält dig får du ett bekräftelsemail på att du har betalt. Information med länkar till kurssidan kommer på mailen i början av januari.

 

Detaljer

Start:
11 januari 2021
Slutar:
25 januari 2021
Kostnad:
1500SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://kundaliniyogacenter.se/event/vitalisera-jan-2021/

Plats

Online
Välj ett land:+ Google Map

Arrangör

Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl
Telefon:
0704097893
E-post:
klas@kundaliniyogacenter.se
Visa Arrangör-webbplats