Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Våryoga-retreat på Ängsbacka

1 maj 2019 @ 11:00 - 5 maj 2019 @ 15:30

4600SEK
Våryoga-retreat på Ängsbacka

Våryoga-retreat på Ängsbacka

Våryoga-retreat på ÄngsbackaSköna vårdagar med Kundaliniyoga, meditationer inne och ute vid lägerelden, gongbad – djupavslappning till gongarnas vibrationer, sinnesro och avslappning på så många olika sätt, dans och god vegetarisk mat i lugn, naturnära miljö. Under retreaten kommer vi att gå igenom delar av materialet som även ingår på vår yogalärarutbildning, och deltagare på yogalärarutbildningen kommer också vara med på denna retreat. Delar ur materialet kommer bl a vara: Chakrasystemet, Yogans 10 kroppar med numerologi, Humanologi – den yogiska livsstilen för hälsa, välbefinnande och mer energi. Vi lovar superhärliga dagar med mantrasång i arla morgonstund (extra härligt i maj månad med fågelkvitter i bakgrunden), fin samvaro och en försmak till hur yogalärarutbildningen kan förgylla ditt liv till en hjälp att finna en mer medveten väg till hälsa och utveckling.

 

 

 

Pris: early-bird 3750 kr vid anmälan före 28 februari inkl kost & logi i 4-6-bäddsrum,   4 300 vid anmälan före 1 april, därefter 4 600 kr. Det går att beställa dubbelrum för en extra kostnad.

Tid: 1-5 maj 

Plats : Ängsbacka kursgård, Molkom

 

 

Kursledarna

Birgitta Hedman, KRI Professional Kundaliniyoga Teacher Trainer, driver Yogainstitutet i Karlstad sedan 2002, håller yogalärarutbildningar Level 1 och anordnar Level 2-utbildningar och workshops. Hon är gongutbildad av Don Conreaux. Taktil massör enligt Takti Pro och gått Tarn Taran Kaurs “Conscious Pregnancy Yoga training” och därefter startat upp en gravidyogautbildning som gått både i Sverige och delar av den tillsammans med Jannicke på Oslo yoga i Norge. Hon har även Mediyogaterapeut och har gått vissa delar av yogaterapi såsom “Overcoming cold depression”. För tillfället går Birgitta Level 3 och Sat Nam Rasayan-utbildning – den yogiska healingtekniken, för att ytterligare fördjupa de yogiska teknikerna. Birgitta samarbetar med Charlotte på Yogahuset omkring yogalärarutbildningar i Stockholm, Örebro, Karlstad och Oslo. Birgitta gillar att hjälpa människor till eget växande, att utmana, uppmuntra och se människor finna sitt inre ljus.

 

Sohan Kaur, som KRI Lead Kundaliniyoga Teacher Trainer, Level 1 & 2, leder Sohan individer och grupper till att utvecklas i sitt yogautövande och supportar dem längs vägen. Hon har arbetat 10 år som terapeut inom socialt arbete i Tyskland. Denna erfarenhet är basen till att hon kan hjälpa i djupa och betydande förändringar. Problem är chanser, svårigheter ger möjlighet till att växa! Sohan har en vana av att titta på livsmönster och lösa karmiska blockeringar för att kunna öppna upp för de unika gåvor och kapaciteter vi alla har då vi får en mer inre acceptans och öppnar upp för vårt mer sanna jag. Hon har studerat och samarbetat med Shiv Charan Singh sedan 2002 Karam Kriya, numerologi, Tillsammans med några andra yogisar startade hon upp Womens camp i Italien, Tyskland och Frankrike. Som Trainer i “Karam Kriya School” håller hon konsultationer, workshops och undervisar i numerologi, något vi delvis kommer titta på under denna retreat.

Detaljer

Start:
1 maj 2019 @ 11:00
Slutar:
5 maj 2019 @ 15:30
Kostnad:
4600SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://yogainstitutet.nu/index.php/kurser/workshops/icalrepeat.detail/2019/05/01/5950/-/varyoga-retreat-pa-aengsbacka-med-sohan-birgitta-1-5-maj

Plats

Ängsbacka
Ängsbacka Kursgård Nyeds-backa 511
Molkom,660 60Sverige
+ Google Map
Telefon:
0704026602
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Yogainstitutet Karlstad
Telefon:
070-237 78 94
E-post:
birgitta@yogainstitutet.nu
Visa Arrangör-webbplats