Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

REUNION 2020 i STOCKHOLM

28 mars 2020 @ 15:00 - 21:00

Gratis
REUNION 2020

REUNION 2020!

Yogalärarträff för Kundaliniyoga Institutet 28 mars! Det är med värme i hjärttrakten vi bjuder in dig till Reunion 2020!

Du som har gått eller går någon av Kundaliniyoga Institutets yogalärarutbildningar – kom till Stockholm den 28 mars! Kom och träffa gamla och nya yogasystrar och yogabröder. Mingla, mys och nätverka – och häng med Institutets lärare Maja, Viveka och Eleonor, som föreläser och levererar härliga kriyas – vi bjuder dig helt enkelt på lite nya yogakarameller att förgylla livet med!

Som yogalärare behöver vi alla fylla på, vi fortbildar oss och yogar vidare i livet, var och en av oss på våra olika sätt. Att mötas och knyta an till gamla kurskamrater är något som vi vet är både värdefullt och vackert. De vi gick utbildningen tillsammans med har en alldeles särskild plats inom oss. Tillsammans skapade vi samtal, upplevelser och minnen – färdades på denna yogaväg, tillsammans. Och denna väg innebär för de allra flesta av oss så mycket transformation. En outtalad ömsesidig förståelse finns, och den är tidlös.

Så vi hoppas du vill komma och fira tillsammans med oss alla! Mötas i yogans tecken!

Du är hjärtans välkommen till Reimersholme och Stockholm Kundaliniyoga Center från kl. 15.00, så bjuder vi på en massa smällkarameller, inkluderat mat och skön samvaro, ända in i kvällningen!

Datum

28 mars 2020 kl. 15-21

Plats

Stockholm Kundaliniyoga Center, Reimersholmsgatan 79

Kostnad

Mat till självkostnadspris

Lärare

Viveka, Maja, Eleonor tillsammans med Institutets administratör Nina

Anmälan

Detaljer

Datum:
28 mars 2020
Tid:
15:00 - 21:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://www.kundaliniyogainstitutet.se/index.cfm/id/1825/

Plats

Stockholm Kundaliniyoga Center
Reimersholmsg 79
Stockholm,11740Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör