Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Retreat för utrensning

13 mars 2020 @ 16:00 - 15 mars 2020 @ 16:00

3100SEK
Retreat för utrensning

Retreat för utrensning

Under vintern går oftast kroppen ner i lite vila, vi gömmer oss bland varma koftor och äter oftast lite fetare och varmare mat. Kanske drar vi på oss några dåliga vanor som det skulle vara skönt att bli av med när våren kommer. Det kan då vara välbehövligt att rensa bort slaggprodukter som finns i kroppen, så att energin bättre kan flöda och så att ämnesomsättningen förbättras.

Därför kommer här ett fint tillfälle att få tänka igenom vad just du mår bra av. Vad vill du ha mer av i ditt liv och vad behöver du bli av med? Dåliga vanor, jobbiga tankar eller kanske onödigt ätande? Du hittar själv din egen motivation.

Under den här helgen blir det flera kundaliniyogapass som särskilt jobbar på att rensa ut kropp och sinne. Meditationer för att kunna släppa taget och omfamna något nytt. Andningsövningar för att skapa harmoni i livet och långa ljuvliga avslappningar till gongens vibrationer. Men det blir också workshop om olika sätt att detoxa sig själv och sitt liv och tillsammans skapar vi fina stunder när vi delar tankar med varandra.

Vi hälsar dig välkommen till en hel helg fylld av härlig samvaro, djupare medvetenhet om vad du behöver i livet och en härlig boost inför våren.

Läs mer på majasyogaloft.com

Detaljer

Start:
13 mars 2020 @ 16:00
Slutar:
15 mars 2020 @ 16:00
Kostnad:
3100SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://majasyogaloft.com/2019/11/08/retreat-for-utrensning/

Plats

Dömle Scoutgård
Forshaga,Sverige+ Google Map

Arrangör

Majas Yogaloft
Telefon:
0735-25 49 45
E-post:
majasyogaloft@gmail.com
Visa Arrangör-webbplats