Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Internationella Yogadagen med Skak, gong och mantrasång!

21 juni 2017 @ 19:00 - 20:30

100 SEK
Internationella Yogadagen

Internationella Yogadagen med Skak, gong och mantrasång!

Internationella Yogadagen, eller International Day of Yoga (IDY), är en dag instiftad av FN i syfte att sprida yoga som ett värdefullt verktyg för hälsa och välmående till fler. Denna dag inträffar den 21 juni, då det är Sommarsolstånd med årets längsta dag och kortaste natt; en dag då det sägs vara extra rena och fina energier runtomkring oss.

På gräsmattan bakom Sveakliniken (Toftavägen 25) i Svedala kl 19-20.30 håller jag denna kväll i energirik yoga med Skak, gong och mantrasång. I en lummig omgivning med koltrastar och kaniner som sällskap skakar vi till musik för att väcka kroppen, släppa spänningar och få den att slappna av mer, fortsätter med några asanas (fysiska yogaövningar), för att sedan vila till Gong och fågelsång. Vi avslutar med vacker mantrameditation.

Kvällen kostar 100 kr och dessa pengar donerar jag till World Animal Protection, en av världens största internationella djurskyddsorganisationer som hjälper djur på alla nivåer, från direkta insatser till långsiktig politisk påverkan.

Du behöver inte boka din plats, utan det är bara till att komma! Är det kallt klär vi på oss lite extra, regnar det behöver vi ställa in. Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
21 juni 2017
Tid:
19:00 - 20:30
Kostnad:
100 SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
www.thelightofmysoul.se

Plats

Gräsmattan bakom Sveakliniken, Svedala
Toftavägen 25
Svedala,Sverige