Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NYTT! Delta via Zoom! International Karam Kriya Women’s Circle

19 juni 2020 - 22 juni 2020

International Karam Kriya Women's Circle

International Karam Kriya Women’s Circle

NYTT! Möjlighet att delta via Zoom, mer info via länken!

Karam Kriya Women’s Circle vid vackra Dellensjöarna!

Välkommen till ett unikt tillfälle att tillbringa den magiska tiden för sommarsolståndet i Kvinnocirkel, Women’s Circle. 

Karam Kriya Women’s Circle är ett möte med kvinnor, för kvinnor. Detta event utgår från läran om numerologi så som det studeras i Karam Kriya School och Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan.

Det är dags för oss kvinnor att träda fram som den nya tidens guider och ledare. 

Vi kvinnor har en enorm kraft att hämta då vi möts enade i systerskap. 

Vi inspirerar varandra i stället för att jämföra oss med varandra. 

Vi samarbetar istället för att konkurrera med varandra. 

Tillsammans i medkänsla, värme och trygghet kan djup läkning ske och ny kraft spira.

Dagarna inleds med Aquarian Sadhana som följs av workshops med Shiv Charan Singh och Satya Kaur,  Red Tent – hjärtat i eventet, workshops och aktiviteter på eftermiddag/kväll, Children’s camp och Bazaar. 

Satya Kaur och Shiv Charan Singh är båda kända, välrenommerade lärare med mycket lång erfarenhet. De håller lärarutbildningar i Kundaliniyoga på alla nivåer, utbildning i Karam Kriya, the Mother’s Journey och mycket annat på sitt Ashram Quinta do Rajo i Portugal och reser världen runt som de efterfrågade lärare de är. 

År 2006 startade Satya Kaur denna cirkel, som varje år flyttar från land till land och nu landar den här i Sverige, så missa inte detta unika tillfälle!

Platsen för detta event är magisk, Shantiland i Fönebo, Bjuråker med Hälsingeskogen i ryggen och utsikt över sjön Dellen. Dellensjöarna bildades efter ett meteornedslag för 90-110 miljoner år sedan, så symboliskt representerar hela området transformation och läkning.

Shantiland är en liten gård där uthusen byggts om till yogasal, en vacker sovsal på loftet med draperier runt varje sovutrymme, matsal och kök, boende finns i även i små stugor, det är även möjligt att tälta . På gården finns ett nybyggt spa med bastu, jacuzzi, liten utomhuspool, hamam och relaxavdelning. Sjön Dellens badplats med fin sandstrand ligger på gångavstånd. Den vegetarisk maten som lagas på plats brukar vara mycket uppskattad.

Varmt välkommen!

Shantiland ligger drygt 3 mil nordväst om Hudiksvall. Du hittar mer information på denna länk för registrering https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyLWD6E3r63hv9c–O4rJsoTPcr3qcYWnrzhF8BcEjjqwI-g/viewform

Early Bird-priser till och med 1 april

Detaljer

Start:
19 juni 2020
Slutar:
22 juni 2020
Evenemang Kategorier:
, ,
Webbplats:
https://www.quinta-do-rajo.pt/produtos/karam-kriya-womens-circle-online/?lang=en

Plats

Shantiland
Fönebo 350
Bjuråker,Hälsingland824 78Sverige
+ Google Map
Telefon:
+46 (0)703 18 99 59
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Karam Kriya School
Telefon:
+ 351 964 329 228
Visa Arrangör-webbplats