Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grundkurs i Gong

20 maj 2017 @ 12:00 - 21 maj 2017 @ 12:00

3850 SEK
Grundkurs i Gong

Grundkurs i gong för avslappning och healing 20 – 21 maj 2017

Grundkurs i gong – En kurs där du lär dig allt du behöver veta för att börja kunna spela gong för avslappning och healing – till exempel i samband med yogaklass eller terapisession eller under gongbad, gongavslappningar och gongnätter.

Du lär dig och får öva på alla grundläggande tekniker på gongar från olika tillverkare och traditioner. Du får förståelse för varför gongen är unik när det gäller healing, avslappning och integration. Du lär dig hur du strukturerar kortare och längre gongavslappningar och du får uppleva hur det är att göra en aktiv meditation med gong. Du introduceras i intuitivt gongspel, där du släpper taget om alla tekniker och låter gongen ”spela dig” och därigenom öppnar upp för gongens fulla potential.

Kursen är utformad efter Mehtab Bentons (författare till Gong Yoga och Teaching Gong Yoga) pedagogik. Den är väl förberedande för Mehtabs fortsättningskurser:

  • Gong Yoga Teacher Training, en kurs för yogalärare eller blivande yogalärare i alla traditioner som vill lära sig spela gong för sina elever under asanas, meditationer och pranayama
  • Gong Therapy Training, en kurs för terapeuter av alla sorter som vill lära sig hur man bäst använder gongen i terapeutiskt arbete, samt
  • Planetary Gong Therapy Training, en kurs för dig som vill fördjupa dig i planetgongar och hur det fungerar.

Om kursen

Lärare på kursen:

Jesper Lundqvist, Kundaliniyoga-, Gong Yogalärare och gongspelare. Jesper spelar gong på och efter yogaklasser, terapisessioner, avslappningar och på festivaler och gongnätter runt om i Europa. Han har studerat för och assisterat Mehtab Benton på gongträningar under fem års tid och har fördjupat sig i gongspel för bland andra Jens Zygar (mannen bakom Paistes planetgongar).

Jesper har en bred och djup förståelse och erfarenhet av hur gongens vibrationer kan ge dig och de du spelar för avslappning, integrering och healing och brinner för att dela. Varmt välkomna!

Kursstart: 20/5 klockan 12.00 – 21/5 klockan 12.00

Kurspris: 3 850:-/SEK

BOKA HÄR

Bokar du den här kursen samtidigt som du bokar någon av Mehtabs fortsättningskurser sommaren 2017 får du 15% rabatt på kurserna. Använd koden MOREGONG

Kvällsmat ingår i kurspriset.

Pris för övernattning i flerbäddsrum inklusive frukost: 350:-/natt

Kontakta mig gärna vid funderingar!

Ljus, Jesper

Epost: jesper@mangalam.se

Gong Yoga Mangalam

Detaljer

Start:
20 maj 2017 @ 12:00
Slutar:
21 maj 2017 @ 12:00
Kostnad:
3850 SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://mangalam.se/utbildning/grundkursigong/

Plats

Mangalam Dagsås Tvååker
Klef 51 430 10 Tvååker
Tvååker,Halland430 10Sverige
Telefon:
0761-456 913

Arrangör