Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fira Vintersolståndet

21 december 2018 @ 17:30 - 20:30

350SEK
FIRA VINTERSOLSTÅNDET

FIRA VINTERSOLSTÅNDET MED YOGA, MEDITATION, LIVE MUSIK & GONGBAD

 
Välkommen att ta en paus i julstöket för att fira vintersolståndet tillsammans med oss! Det blir en kväll med kundaliniyoga, meditation och lång avslappning till vibrationerna från flera gongar.
 
Årets kortaste dag hyllar vi det praktfulla mörkret och välkomnar åter det närande ljuset. Vi bjuder skön kundaliniyoga och meditation till levande musik samt lång djup vila till ljudvibrationerna från tre gongar.
Det blir en afton med intentionen att fullständigt slappna av och släppa det som kan släppas för att göra plats att bjuda in det nya vi längtar efter i våra liv. Så lämna julförberedelserna för en liten stund och njut Vintersolståndet i kropp, sinne och själ. Tillsammans kommer vi skapa energi som bär oss genom julhelgen och in i det nya året.
Vintersolståndet infaller 21/12 på norra halvklotet och är årets kortaste dag. Fram till idag har mörkret sakta smugit sig närmare och påverkat livskraften både inom och utom oss. Men nu vänder det igen – ljusare tider och pånyttfödelse kommer in och denna afton kommer vara en skön förberedelse för det.
 
Innan vi går hemåt i vinterkvällen bjuder vi på värmande äppelglögg med tilltugg. Alla är välkomna – ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs.

INFO & BOKA

varmdoyogacenter.se
reception@varmdoyogacenter.se
0700-059515

LÄRARE

Arjan Stenström och Hanna Wretmark är internationellt certifierade kundaliniyogalärare, meditationsledare och gongspelare. De är båda hängivna yogis med stor kärlek till musik, sång och dans. Med värme och innerlighet delar de yogans visdom, alltid med en vilja att erbjuda deltagaren en upplevelse i kropp, sinne och själ.

Detaljer

Datum:
21 december 2018
Tid:
17:30 - 20:30
Kostnad:
350SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://varmdoyogacenter.se/21-december-fira-vintersolstandet/

Plats

Värmdö Yogacenter
Odelbergs väg 9A
Gustavsberg,Stockholm13440Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Värmdö Yogacenter
Telefon:
0700 059515
E-post:
reception@varmdoyogacenter.se
Visa Arrangör-webbplats