Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

EMBRACE YOUR CRISIS med Dharma Singh

20 maj 2018 @ 09:00 - 16:30

850SEK
EMBRACE YOUR CRISIS med Dharma Singh

EMBRACE YOUR CRISIS med Dharma Singh

Vi har alla olika faser, i varje del av livet, där vi möter stora utmaningar. Vi kämpar emot och gör vårt bästa för att hålla balansen, återvinna stabiliteten och krampaktigt försöka hålla kvar en trygghet som inte är verklig.

Livet innebär ständig förändring, det är det enda vi säkert vet. Livets flod bär framåt och då har vi två val. Att oroligt stanna kvar i strandkanten av rädslan för att simma och därmed riskera att tappa handlingskraft eller att kliva ut i det nya, surfa med i flödet och dansa i vågorna.

Under denna workshop med Dharma Singh utvecklar vi våra resurser för att hantera och ta oss igenom kriser. Vi lär oss hur vi kan följa andra genom en kris, att vara en lyssnande ledsagare. Vi får också grundläggande metoder, med kundaliniyoga och andra tekniker, för stabilitet, för att bättre kunna ta hand om oss själva och andra, genom förändringarnas vågor.

Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Undervisningen är på engelska.

Det finns frukt, te och snacks under dagen.
Vi tar paus för lunch, det finns flera restauranger i närheten. Du kan också ta med egen mat och äta i vårt kök.

PRIS: 850 kr

BOKA PLATS >> 


………………………………………………………………………………………..
DHARMA SINGH

Level 1 och 2 Kundaliniyoga Lead Trainer. Grundare och ansvarig för en andlig begravningsbyrå i Freiburg, Tyskland. Han håller seminarier och kurser inom krishantering, sorg, död och döende runtom i Europa. Sedan många år arbetar han med att stödja människor som går igenom krisprocesser genom hans djupgående och yogiska krisbearbetningsmetod.

Dharma Singh har under många år fördjupat sig och utbildat sig inom döende, död och sorg med lärare som Elisabeth Kubler-Ross, Christine Long Acker, Sogyal Rinpoche, Paul Becker m fl och har under de senaste 20 åren bl a undervisat inom:

– Döende och döden
– Sorg
– Andliga krigare
– Fira din kris
– Världen är ljud, Naad Yoga och Shabd Guru
– Mind och Meditation

Dharma Singhs kurser och föreläsningar är en del i utbildningar i Tyskland för sorgrådgivare, sjukvårdspersonal, hospice personal i öppen och sluten vård, ambulanspersonal, präster, palliativ vårdutbildning m m.

Detaljer

Datum:
20 maj 2018
Tid:
09:00 - 16:30
Kostnad:
850SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
varmdoyogacenter.se

Plats

Värmdö Yogacenter
Odelbergs väg 9A
Gustavsberg,Stockholm13440Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Värmdö Yogacenter
Telefon:
0700 059515
E-post:
reception@varmdoyogacenter.se
Visa Arrangör-webbplats