Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Aad Such Meditation med Maja Tellegård

12 december 2021 @ 09:00 - 12:00

15€
Aad Such Meditation med Maja Tellegård

Aad Such Meditation med Maja Tellegård

2,5 h Aad Such via Zoom

Ad Such-meditationen arbetar på så oändligt många nivåer och berör oss alla på olika sätt. Dess huvudsakliga effekt är att vi genom mantrat närmar oss det som är sant inom oss och i vårt sätt att se på värden. Vi tonar och stärker vårt neutrala sinne så vi kan ha tillgång till vår djupa kunskap bortom rädslor och tyckanden. Vi gör oss stabilare i oss själva så vi kan lyssna bortom orden till det som levereras utifrån och se igenom de inre röster som ofta inte är stödjande utan vilar på tidiga präglingar och åsikter utifrån. Meditationen stöttar oss att skifta vår frekvens så ingen kan ljuga för oss utan att vi blir medvetna om det, för vi hör sanningen. Den öppnar för vår sensitivitet så vi kan förnimma vad som inte längre fungerar för oss, och vad vi behöver göra för att ändra detta.

Vi stärker också vårt nervsystem, vilket jag upplevde stark när symtomen av min dåvarande whiplashskada helt försvann efter min första upplevelse av meditationen. Vid konflikter kan vi se varifrån de mynnar, hur de verkar just nu och vilken väg vi behöver gå för att lösa upp dem. Denna meditation ser över våra affärer och fixar till livet i stort och smått. Den är i sanning värd all ansträngning.

Vi gör en kort uppvärmning för att stötta vårt sittande, instruerar meditationen och sen sätter vi igång. En kortare vila kommer efteråt. Alla som är sugna på en längre meditationsupplevelse är välkomna och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Alla gör utifrån sin egen förmåga och motivation.

Detaljer

Datum:
12 december 2021
Tid:
09:00 - 12:00
Kostnad:
15€
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://ninasyogiska.com/yogabutik/aad-such-meditation/

Arrangör

Norrlands Kundaliniyoga Center
Telefon:
+46702082500
E-post:
info@norrlandskundaliniyoga.se
Visa Arrangör-webbplats